Het verhaal achter Koeienvel.nl


Edith Reinhardt en Anneke Staal: Dierenvel.nl

Koeienvel.nl is een steeds verder uit de hand lopende hobby van mij: Edith Reinhardt.
In 2007 begon ik met Schapenvel.nl. Op deze website kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook andere dierenvellen verkocht, wat me heeft me doen besluiten de contacten die ik had met betrouwbare looiers in binnen- en buitenland uit te breiden. Ambachtsmensen die alleen het mooiste van het mooiste leveren tegen een goede prijs. Zo ontstond mijn tweede webshop, Dierenvel.nl

In het najaar van 2019 kwam de domeinnaam Koeienvel op mijn pad en dat was een mooie gelegenheid om de koeienhuiden van Dierenvel.nl meer aandacht te geven.

In de tussentijd, begin 2013 kwam Anneke Staal mij helpen. Wanneer u ons belt, dan krijgt u haar aan de lijn. Hoort u de voicemail, laat dan alstublieft uw telefoonnummer achter. Anneke belt u zo snel mogelijk terug, of u ontvangt een reactie per mail van mij.

Ons streven is niet de goedkoopste koeienhuiden te verkopen. Ik wil wel het allerbeste adres zijn voor de kwalitatief en ethisch mooiste koeienvellen. Uiteraard voor de beste prijs.
Wij zoeken hoogstpersoonlijk bij de looierij de beste koeienhuiden uit. Wij zorgen er dan voor dat het assortiment koeienvellen zo breed mogelijk is, zodat u de beste keus heeft.

 

Wees welkom!


Wilt u uw koeienhuid vloerkleed zelf uit komen zoeken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze winkel in Middelstum.
Het adres is Heerestraat 11.

Bekijk wel eerst de openingstijden zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.